Gizlilik Politikası

[rcb-consent type="change" tag="a" text="Gizlilik ayarlarını değiştir"]
[rcb-consent type="history" tag="a" text="Gizlilik ayarlarının geçmişi"]
[rcb-consent type="revoke" tag="a" text="Withdrawal of consent" successmessage="Çerezleri olan hizmetler ve kişisel verilerin işlenmesi için onayınızı başarıyla iptal ettiniz. Sayfa şimdi yeniden yüklenecektir!"]
  1. Genel bilgi

https://chainmind.com/'un işletmecisi olarak kişisel verilerin korunmasını çok ciddiye alıyoruz. Kişisel verileri gizli ve yasal veri koruma düzenlemelerine uygun olarak ve bu gizlilik politikası temelinde ele alıyoruz. Yasal dayanak özellikle Genel Veri Koruma Yönetmeliği'nde (GDPR) bulunabilir.

Bu web sitesini kullandığınızda, kullanım türüne ve kapsamına bağlı olarak çeşitli kişisel veriler işlenir. Kişisel veriler, tanımlanmış veya tanımlanabilir bir gerçek kişiye (bundan böyle "veri sahibi" olarak anılacaktır) ilişkin bilgilerdir; tanımlanabilir gerçek kişi, doğrudan veya dolaylı olarak (örneğin çevrimiçi bir tanımlayıcıya atıfta bulunarak) tanımlanabilen kişidir. Bu, isim, adres, telefon numarası ve doğum tarihi gibi bilgileri içerir.

Bu gizlilik politikası, AB'de yerleşik bir veri öznesi olarak sizi Madde 12 ve devamı uyarınca bilgilendirir. 12 ve devamı. GDPR uyarınca, web sitemizi kullandığınızda kişisel verilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında sizi bilgilendirir. Özellikle, hangi verileri topladığımızı ve bunları ne için kullandığımızı açıklar. Ayrıca bunun nasıl ve ne amaçla yapıldığı konusunda da sizi bilgilendirir.

II Kontrolör, veri koruma temsilcisi

Kontrolör, kişisel verilerin (örneğin isimler, e-posta adresleri vb.) işlenme amaçlarını ve araçlarını tek başına veya başkalarıyla birlikte belirleyen gerçek veya tüzel kişidir. GDPR ve geçerli ulusal veri koruma yasalarının yanı sıra diğer veri koruma yönetmelikleri anlamında kontrolör

ChainMind AG

Chamerstrasse 172

6300 Zug

İsviçre

E-posta: office@chainmind.com
Destek: support@chainmind.com 

III Veri işlemenin amaçları ve yasal dayanakları

  1. web sitemize erişim ve ziyaret - sunucu günlük dosyaları

Web sitesinin teknik olarak sağlanması amacıyla, web sitemizin tarayıcınızda görüntülenebilmesi ve web sitesini kullanabilmeniz için tarayıcınız tarafından otomatik olarak iletilen belirli bilgileri işlememiz gerekir. Bu bilgiler, web sitemizi her ziyaret ettiğinizde otomatik olarak toplanır ve otomatik olarak sunucu günlük dosyaları olarak adlandırılan dosyalarda saklanır. Bunlar

            -Tarayıcı türü ve tarayıcı sürümü

            -Kullanılan işletim sistemi

-Erişimin yapıldığı web sitesi (yönlendiren URL)

-Erişen bilgisayarın ana bilgisayar adı

-Erişim tarihi ve saati

-Talep eden bilgisayarın IP adresi

Yukarıda belirtilen erişim verilerinin saklanması, işlevsel bir web sitesi sağlamak ve sistem güvenliğini sağlamak için teknik nedenlerle gereklidir. Bu aynı zamanda, gerekli olan ve başka koşullar altında en azından teorik olarak şahsınıza bir atama yapılmasını sağlayabilecek olan IP adresinizin saklanması için de geçerlidir. Yukarıda belirtilen amaçlara ek olarak, sunucu günlük dosyalarını yalnızca web sitemizin ihtiyaçlara dayalı tasarımı ve optimizasyonu için tamamen istatistiksel olarak ve kişiliğiniz hakkında herhangi bir sonuç çıkarmadan kullanırız. Bu veriler diğer veri kaynaklarıyla birleştirilmez veya pazarlama amacıyla analiz edilmez.

Web sitemizin kullanımının bir parçası olarak toplanan erişim verileri, yalnızca bu verilerin yukarıda belirtilen amaçlara ulaşmak için gerekli olduğu süre boyunca saklanır. IP adresiniz, BT güvenliği amacıyla web sunucumuzda en fazla 7 gün süreyle saklanır.

Ürün ve hizmet yelpazemiz hakkında bilgi edinmek veya bunları kullanmak için web sitemizi ziyaret ederseniz, erişim verilerinin geçici olarak depolanması ve işlenmesinin temeli Madde 6 para. 1 cümle 1 lit. b GDPR (yasal dayanak), bir sözleşmenin yerine getirilmesi veya sözleşme öncesi önlemlerin uygulanması için verilerin işlenmesine izin verir. Buna ek olarak, Art. 6 paragraf 1 cümle 1 f GDPR (yasal dayanak). 1 cümle 1 lit. f GDPR, teknik erişim verilerinin geçici olarak depolanması için yasal dayanak olarak hizmet eder. Buradaki meşru menfaatimiz, size teknik olarak işleyen ve kullanıcı dostu bir web sitesi sunabilmek ve sistemlerimizin güvenliğini sağlamaktır.

  1. çerezleri̇n ve i̇li̇şki̇li̇ fonksi̇yonlarin/teknoloji̇leri̇n kullanimi

Web sitemizde bazen sözde çerezler kullanıyoruz. Çerezler bilgisayarınıza zarar vermez ve virüs içermez. Çerezler, web sitemizi daha kullanıcı dostu, etkili ve güvenli hale getirmek ve belirli işlevlerin sağlanmasını mümkün kılmak için kullanılır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan ve tarayıcınız tarafından kaydedilen küçük metin dosyalarıdır. Bir çerez, web sitesine geri döndüğünüzde tarayıcınızın benzersiz bir şekilde tanımlanmasını sağlayan karakteristik bir karakter dizisi içerir.

Kullandığımız çerezlerin çoğu "oturum çerezleri" olarak adlandırılır. Ziyaretinizin veya tarayıcı oturumunuzun sonunda otomatik olarak silinirler (geçici çerezler olarak adlandırılırlar). Diğer çerezler, belirli bir süre boyunca veya siz onları silene kadar son cihazınızda saklı kalır (kalıcı çerezler). Bu çerezler, bir sonraki ziyaretinizde tarayıcınızı tanımamızı sağlar. Yazılı talep üzerine kullanılan işlevsel çerezler hakkında daha fazla bilgi vermekten memnuniyet duyarız. Lütfen yukarıdaki iletişim bilgilerini kullanın.

Tarayıcınızı, çerezlerin ayarlanması hakkında bilgilendirilecek ve yalnızca bireysel durumlarda çerezlere izin verecek, belirli durumlar için veya genel olarak çerezlerin kabul edilmesini hariç tutacak ve tarayıcıyı kapatırken çerezlerin otomatik olarak silinmesini etkinleştirecek şekilde ayarlayabilirsiniz. İnternet tarayıcınızın "Yardım" işlevi aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakma prosedürünü düzenli olarak edinebilirsiniz. Çerezler devre dışı bırakılırsa, bu web sitesinin işlevselliği ve/veya tam kullanılabilirliği kısıtlanabilir. Çerezlere özgü diğer ayar ve devre dışı bırakma seçenekleri için, lütfen web sitemizi ziyaret ederken kullanılan belirli çerezler ve ilgili işlevler / teknolojiler hakkında aşağıdaki ayrı açıklamalara da bakın.

Web sitemizde kullandığımız çerezlerden bazıları, web sitemizin içeriğinin etkisini ve ziyaretçilerimizin ilgi alanlarını analiz etmemize, web sitemizin performansını ölçmemize veya bizim veya diğer web sitelerine ihtiyaca dayalı reklam ve diğer içerikleri yerleştirmemize yardımcı olan üçüncü taraflardan gelmektedir. Web sitemizin bir parçası olarak, hem birinci taraf çerezleri (yalnızca o anda ziyaret ettiğiniz etki alanından görülebilir) hem de üçüncü taraf çerezleri (etki alanları arasında görülebilir ve üçüncü taraflarca düzenli olarak ayarlanır) kullanıyoruz.

Çerez tabanlı veri işleme, Madde 6 uyarınca izninize dayalı olarak gerçekleştirilir. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. a GDPR (yasal dayanak) veya 1 cümle 1 lit. a GDPR (yasal dayanak) veya Madde 6 para. 6 paragraf 1 cümle 1 f GDPR (yasal dayanak) uyarınca 1 cümle 1 f GDPR (yasal dayanak) uyarınca meşru menfaatlerimizi korumak için gerçekleştirilir. Meşru menfaatlerimiz özellikle size teknik olarak optimize edilmiş, kullanıcı dostu ve ihtiyaçlara dayalı bir web sitesi sunabilmek ve sistemlerimizin güvenliğini sağlamaktır. Bize vermiş olduğunuz herhangi bir izni istediğiniz zaman, örneğin aşağıdaki genel bakışta ayrıntılı olarak listelenen çerez tabanlı araçları/eklentileri devre dışı bırakarak iptal edebilirsiniz. Uygun ayarları yaparak, meşru menfaatlere dayalı işlemeye de itiraz edebilirsiniz.

Ayrıntılı olarak, bu web sitesinde aşağıdaki çerez tabanlı araçlar/eklentiler kullanılmaktadır:

Google Analytics Kullanımı

Web sitemizde Google Ireland Limited'in (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, İrlanda; "Google") web analiz hizmeti Google Analytics'i kullanıyoruz.
Veri işleme, bu web sitesini ve ziyaretçilerini analiz etmenin yanı sıra pazarlama ve reklamcılık amaçlarına hizmet eder. Bu amaçla Google, bu web sitesinin operatörü adına elde edilen bilgileri, web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi operatörüne web sitesi etkinliği ve internet kullanımı ile ilgili diğer hizmetleri sağlamak için kullanacaktır. Aşağıdaki bilgiler toplanabilir: IP adresi, sayfa görüntüleme tarihi ve saati, tıklama yolu, kullandığınız tarayıcı ve kullandığınız cihaz hakkında bilgiler, ziyaret edilen sayfalar, yönlendiren URL (web sitemize eriştiğiniz web sitesi), konum verileri, satın alma faaliyetleri. Google Analytics'in bir parçası olarak tarayıcınız tarafından iletilen IP adresi, diğer Google verileriyle birleştirilmeyecektir.
Google Analytics, web sitesini kullanımınızın analiz edilmesini sağlayan çerezler, tarayıcıda web depolama ve izleme pikselleri gibi teknolojileri kullanır. Bu web sitesini kullanımınız hakkında oluşturulan bilgiler genellikle ABD'deki bir Google sunucusuna iletilir ve orada saklanır. ABD için AB Komisyonu tarafından alınmış bir yeterlilik kararı bulunmamaktadır. Veri aktarımı, kişisel verilerin korunması için uygun garantiler olarak standart sözleşme maddeleri temelinde gerçekleşir ve bunlar şu adreste görülebilir: https://policies.google.com/privacy/frameworks ve https://business.safety.google/adsprocessorterms/. Hem Google hem de ABD eyalet yetkilileri verilerinize erişebilir. Verileriniz Google tarafından arama geçmişiniz, kişisel hesaplarınız, diğer cihazlardaki kullanım verileriniz ve Google'ın hakkınızda sahip olduğu diğer tüm veriler gibi diğer verilerle ilişkilendirilebilir.
Bu web sitesinde IP anonimleştirme etkinleştirilmiştir. Bu, IP adresinizin Avrupa Birliği üye ülkelerinde veya Avrupa Ekonomik Alanı Anlaşması'nın diğer sözleşme ülkelerinde Google tarafından
kısaltılacağı anlamına gelir. Sadece istisnai durumlarda tam IP adresi ABD'deki bir Google sunucusuna iletilecek ve orada kısaltılacaktır.
Çerezlerin veya benzer teknolojilerin kullanımı, § 25 para. 1 cümle 1 TTDSG i.V.m. Art. 6 para. 1 lit. a GDPR. Kişisel verilerinizin işlenmesi, GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının a bendine dayanarak sizin izninizle gerçekleşir. 6. maddenin 1. fıkrasının 1 lit. a GDPR. Onayınızı, geri çekilmeden önceki onaya dayalı işlemenin yasallığını etkilemeden istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.
Kullanım koşulları ve veri koruma hakkında daha fazla bilgiyi https://www.google.com/analytics/terms/de.html veya https://www.google.de/intl/de/policies/ ve https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=de adreslerinde bulabilirsiniz.

Google Yazı Tiplerinin Kullanımı

Yazı tipinin görsel görünümünü iyileştirmek için Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ABD sağlayıcısından web yazı tipleri ("Google Fonts") kullanıyoruz. Bunlar Google tarafından sağlanır (https://fonts.google.com/). Bu amaçla, web sitemizi ziyaret ettiğinizde tarayıcınız gerekli web yazı tipini tarayıcı önbelleğinize yükler. Tarayıcınız bu işlevi desteklemiyorsa, metin standart bir yazı tipinde görüntülenecektir.

Tarayıcınızı, örneğin Firefox için NoScript veya Ghostery gibi eklentiler yükleyerek, yazı tiplerinin Google sunucularından yüklenmeyeceği şekilde ayarlayabilirsiniz. Tarayıcınız Google Yazı Tiplerini desteklemiyorsa veya Google sunucularına erişimi engellerseniz, metin sistemin varsayılan yazı tipinde görüntülenecektir. Google Web Yazı Tipleri hakkında daha fazla bilgi https://policies.google.com/terms?hl=en adresinde bulunabilir.

Google'da veri koruma ile ilgili genel bilgilere https://policies.google.com/privacy?hl=de-DE adresinden, Google Yazı Tipleri ve veri koruma ile ilgili bilgilere https://developers.google.com/fonts/faq#Privacy adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu veri işleme, Madde 6'ya dayanmaktadır. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. f GDPR'ye dayanmaktadır. 1 cümle 1 lit. f GDPR meşru menfaatlerimizi korumak için, yani teklifimizin optimizasyonu için.

  1. iletişim kurma; sohbet robotlarının kullanımı

Bu gizlilik politikasında veya künyede verilen iletişim seçeneklerinden biri veya iletişim formumuz aracılığıyla bizimle iletişime geçerseniz, bilgileriniz ve sağladığınız iletişim verileri (örneğin ad, e-posta adresi), talebin işlenmesi amacıyla ve takip soruları durumunda tarafımızdan saklanacaktır. Bu verileri üçüncü taraflara aktarmayız.

Talebiniz nihai olarak yanıtlandıktan sonra talebinizi/taleplerinizi ve iletişim bilgilerinizi sileceğiz. Verileriniz genellikle 6 ay boyunca saklanacak ve bu sürenin sonunda, bize takip soruları göndermediğiniz veya verileri başka amaçlarla işlememiz gerekmediği sürece silinecektir.

Bu veri işleme, Madde 6'ya dayanarak gerçekleştirilir. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. a GDPR temelinde gerçekleştirilmektedir. 1 cümle 1 lit. a GDPR uyarınca vermiş olduğunuz onayla bağlantılı olarak gerçekleştirilir.

Sizinle iletişim kurmak için sohbet robotları kullanıyoruz. Sohbet robotları sorularınıza ve diğer girdilerinize insan yardımı olmadan yanıt verebilir. Girdilerinize ek olarak, sohbet robotları uygun yanıtlar sağlamak için diğer verileri analiz eder (ör. adlar, e-posta adresleri ve diğer iletişim bilgileri, müşteri numaraları ve diğer tanımlayıcılar, siparişler ve sohbet geçmişleri). IP adresiniz, günlük dosyaları, konum bilgileri ve diğer meta veriler de sohbet robotu aracılığıyla toplanabilir. Bu veriler sohbet robotu sağlayıcısının sunucularında saklanır.

Toplanan veriler temelinde kullanıcı profilleri oluşturulabilir. Veriler, diğer yasal gerekliliklerin (özellikle rıza) karşılanması koşuluyla, ilgi alanına dayalı reklamları görüntülemek için de kullanılabilir. Bu amaçla, sohbet robotları analiz ve reklam araçlarına bağlanabilir.

Toplanan veriler, sohbet robotlarımızı ve yanıt davranışlarını (makine öğrenimi) geliştirmek için de kullanılabilir.

İletişim sırasında girdiğiniz veriler, siz silmemizi talep edene, saklama izninizi iptal edene veya veri saklama amacı artık geçerli olmayana kadar (örn. talebiniz işlendikten sonra) bizde veya sohbet robotu operatöründe kalacaktır. Zorunlu yasal hükümler - özellikle saklama süreleri - etkilenmeden kalır.

Sohbet robotlarının kullanımına ilişkin yasal dayanak Art. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. b GDPR'dir. 1 cümle 1 lit. b GDPR, chatbot bir sözleşme başlatmak için veya sözleşmenin yerine getirilmesi bağlamında kullanıldığı sürece. İlgili bir onay talep edilmişse, işleme yalnızca GDPR'nin 6. maddesinin 1. fıkrasının b bendine dayanarak gerçekleştirilir. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. 1 cümle 1 lit. a GDPR; onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir. Diğer tüm durumlarda kullanım, mümkün olan en etkili müşteri iletişimine yönelik öncelikli meşru menfaatimize dayanmaktadır (GDPR Madde 6 Paragraf 1 Cümle 1 Bent f).

Aşağıdaki chatbotları kullanıyoruz:

İnterkom

Bizimle mesajlaşma hizmeti Intercom aracılığıyla iletişime geçerseniz, veriler "Intercom" (Intercom, Inc., 98 Battery Street, Suite 402, San Francisco, CA 94111 USA ve 2nd Floor, Stephen Court, 18-21 Saint Stephen's Green, Dublin 2, bundan böyle "Intercom" olarak anılacaktır) tarafından işlenecektir. ABD'de AB'dekine benzer bir veri koruma seviyesinin garanti edilemeyeceğini belirtmek isteriz. Örneğin, ABD şirketleri kişisel verileri güvenlik makamlarına ifşa etmekle yükümlüdür ve siz veri sahibi olarak buna karşı yasal işlem başlatamazsınız. Bu nedenle, ABD makamlarının (örneğin gizli servisler) gözetim amacıyla verilerinizi işleyebileceği, değerlendirebileceği ve ABD sunucularında kalıcı olarak saklayabileceği göz ardı edilemez. Bu işleme faaliyetleri üzerinde hiçbir etkimiz bulunmamaktadır.

"Intercom" tarafından veri işleme hakkında daha fazla bilgi https://www.intercom.com/de/terms-and-policies adresinde bulunabilir.

4 Sözleşmenin imzalanması ve ödeme

Bizimle bir sözleşme imzalamanız bağlamında, sizden aşağıdaki kişisel verileri işliyoruz: Soyadı, adı, adresi, e-posta adresi, telefon numarası, ödeme verileri.

Bu verileri yalnızca sözleşmeyi yürütmek ve bu bağlamda sizinle gerekli iletişimi kurmak amacıyla kullanırız. Bu, sözleşmenin başlatılmasını, sonuçlandırılmasını, işlenmesini, garantisini ve gerekirse sözleşmenin iptalini içerir. Veriler, sözleşme tamamen yerine getirilene kadar tarafımızdan saklanacaktır. Ticari ve vergi saklama süreleri mevcut olduğu sürece, saklama süresi 10 yıla kadar olabilir.

Bu veri işleme, sizinle aramızdaki sözleşmenin yerine getirilmesi için gereklidir. Bu veri işlemenin yasal dayanağı Art. 6 para. 1 cümle 1 lit. b GDPR.

Şerit

Ödeme hizmeti sağlayıcısı Stripe'tan bir ödeme yöntemi seçerseniz, ödeme, ödeme hizmeti sağlayıcısı Stripe Payments Europe Ltd, 1 Grand Canal Street Lower, Grand Canal Dock, Dublin, İrlanda aracılığıyla işlenecek ve sipariş sürecinde verdiğiniz bilgilerle birlikte siparişinizle ilgili bilgileri (ad, adres, hesap numarası, banka kodu, varsa kredi kartı numarası, fatura tutarı, para birimi ve işlem numarası) Madde 6 uyarınca ileteceğiz. 6 para. 1 cümle 1 lit. b GDPR. Stripe'ın veri koruması hakkında daha fazla bilgiyi https://stripe.com/de adresinde bulabilirsiniz.

Stripe, kullanıcının ödeme gücünü belirleme konusundaki meşru menfaatini korumak için matematiksel-istatistiksel prosedürler temelinde bir kredi kontrolü yapma hakkını saklı tutar. Stripe, bir kredi kontrolü için gerekli olan ve ödeme işlemleri sırasında alınan kişisel verileri, Stripe'ın talep üzerine kullanıcılara açıkladığı seçilmiş kredi kuruluşlarına iletebilir. Kredi raporu olasılık değerleri (sözde puan değerleri) içerebilir. Puan değerleri kredi raporunun sonucuna dahil edildiği ölçüde, bunlar bilimsel olarak tanınan bir matematiksel-istatistiksel prosedüre dayanmaktadır. Puan değerlerinin hesaplanması, adres verilerini içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir. Stripe, seçilen ödeme yöntemini kullanma yetkisine karar vermek amacıyla istatistiksel ödememe olasılığı ile ilgili kredi kontrolünün sonucunu kullanır.

Stripe'a veya görevlendirilen kredi kuruluşlarına bir mesaj göndererek verilerinizin bu şekilde işlenmesine istediğiniz zaman itiraz edebilirsiniz.

Ancak Stripe, sözleşmeye dayalı ödeme işlemleri için gerekli olması halinde kişisel verilerinizi işleme hakkına sahip olabilir.

Apple Pay

Apple Distribution International (Apple), Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, İrlanda'dan "Apple Pay" ödeme yöntemini seçerseniz, ödeme, iOS, watchOS veya macOS ile çalışan cihazınızın "Apple Pay" işlevi aracılığıyla "Apple Pay" ile depolanan bir ödeme kartından ücret alınarak gerçekleştirilecektir. Apple Pay, işlemlerinizi korumak için aygıtınızın donanımına ve yazılımına entegre edilmiş güvenlik işlevlerini kullanır. Bu nedenle, bir ödemeyi yetkilendirmek için önceden tanımladığınız bir kodu girmeniz ve cihazınızdaki Face ID veya Touch ID işlevini kullanarak doğrulamanız gerekir.

Ödeme işleminin gerçekleştirilmesi amacıyla, sipariş işlemi sırasında sağladığınız bilgiler, siparişinizle ilgili bilgilerle birlikte Apple'a şifrelenmiş biçimde iletilir. Apple daha sonra bu verileri, veriler ödemenin işlenmesi için Apple Pay'de depolanan ödeme kartının ödeme hizmeti sağlayıcısına iletilmeden önce geliştiriciye özel bir anahtarla tekrar şifreler. Şifreleme, ödeme verilerine yalnızca satın alma işleminin yapıldığı web sitesinin erişebilmesini sağlar. Ödeme yapıldıktan sonra Apple, ödemenin başarılı olduğunu onaylamak için aygıtınızın hesap numarasını ve işleme özel, dinamik bir güvenlik kodunu kaynak web sitesine gönderir.

Açıklanan aktarımlar sırasında kişisel veriler işlenirse, işleme yalnızca Madde 6 uyarınca ödeme işleme amacıyla gerçekleştirilir. 6 para. 1 cümle 1 lit. b GDPR.

Apple, yaklaşık satın alma tutarı, yaklaşık tarih ve saat ve işlemin başarıyla tamamlanıp tamamlanmadığı dahil olmak üzere anonimleştirilmiş işlem verilerini saklar. Anonimleştirme, herhangi bir kişisel referansı tamamen hariç tutar. Apple, anonimleştirilmiş verileri Apple Pay'i ve diğer Apple ürün ve hizmetlerini iyileştirmek için kullanır.

Mac'inizde Safari aracılığıyla yaptığınız bir satın alma işlemini tamamlamak için iPhone veya Apple Watch'unuzda Apple Pay'i kullandığınızda, Mac ve yetkilendirme aygıtı Apple'ın sunucularındaki şifrelenmiş bir kanal üzerinden iletişim kurar. Apple, bu bilgilerin hiçbirini sizi tanımlamak için kullanılabilecek bir biçimde işlemez veya saklamaz. Mac'inizde Apple Pay kullanma özelliğini iPhone ayarlarınızdan devre dışı bırakabilirsiniz. "Cüzdan ve Apple Pay" bölümüne gidin ve "Mac'te ödemelere izin ver" seçeneğini devre dışı bırakın.

Apple Pay ile veri koruma hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki internet adresinde bulabilirsiniz: https://support.apple.com/de-de/HT203027

Google Pay

Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, İrlanda'nın ("Google") "Google Pay" ödeme yöntemini seçerseniz, ödeme, en az Android 4.4 ("KitKat") çalıştıran ve NFC işlevine sahip mobil cihazınızın "Google Pay" uygulaması aracılığıyla, Google Pay'de kayıtlı bir ödeme kartını veya orada doğrulanmış bir ödeme sistemini şarj ederek gerçekleştirilecektir. Google Pay üzerinden 25 €'dan fazla bir ödemeyi onaylamak için, mobil cihazınızın kilidi öncelikle her durumda ayarlanan doğrulama önlemi (örneğin yüz tanıma, şifre, parmak izi veya desen) kullanılarak açılmalıdır.

Ödeme işleminin gerçekleştirilmesi amacıyla, sipariş işlemi sırasında verdiğiniz bilgiler, siparişinizle ilgili bilgilerle birlikte Google'a iletilir. Google daha sonra, Google Pay'de saklanan ödeme bilgilerinizi, bir ödemenin yapıldığını doğrulamak için kullanılan benzersiz bir işlem numarası biçiminde kaynak web sitesine iletir. Bu işlem numarası, Google Pay'de saklanan ödeme aracınızın gerçek ödeme verileri hakkında herhangi bir bilgi içermez, ancak benzersiz bir şekilde geçerli sayısal bir belirteç olarak oluşturulur ve iletilir. Google Pay üzerinden yapılan tüm işlemlerde Google, ödeme işleminin gerçekleştirilmesi için yalnızca bir aracı görevi görür. İşlem, yalnızca kullanıcı ile kaynak web sitesi arasındaki ilişkide, Google Pay ile depolanan ödeme araçlarının borçlandırılmasıyla gerçekleştirilir.

Açıklanan aktarımlar sırasında kişisel veriler işlenirse, işleme yalnızca Madde 6 uyarınca ödeme işleme amacıyla gerçekleştirilir. 6 para. 1 cümle 1 lit. b GDPR.

Google, Google Pay aracılığıyla yapılan her işlem için işleme özgü belirli bilgileri toplama, saklama ve analiz etme hakkını saklı tutar. Bu bilgiler arasında işlemin tarihi, saati ve tutarı, satıcının konumu ve açıklaması, satıcı tarafından sağlanan satın alınan mal veya hizmetlerin açıklaması, işleme eklediğiniz fotoğraflar, satıcının ve alıcının veya gönderenin ve alıcının adı ve e-posta adresi, kullanılan ödeme yöntemi, işlemin nedenine ilişkin açıklamanız ve varsa işlemle ilişkili teklif yer alır.

Google'a göre, bu işleme yalnızca Madde 6'ya uygun olarak gerçekleştirilir. 6 paragraf 1 lit. f GDPR uyarınca gerçekleştirilmektedir. 1 lit. f GDPR uyarınca, uygun muhasebe, işlem verilerinin doğrulanması ve Google Pay hizmetinin optimizasyonu ve bakımı konusundaki meşru menfaat temelinde gerçekleştirilmektedir.

Google ayrıca, işlenen işlem verilerini diğer Google hizmetlerini kullanırken Google tarafından toplanan ve saklanan diğer bilgilerle birleştirme hakkını saklı tutar.

Google Pay kullanım koşullarını burada bulabilirsiniz:

https://payments.google.com/payments/apis-secure/u/0/get_legal_document?ldo=0&ldt=googlepaytos&ldl=de

Google Pay'de veri koruma hakkında daha fazla bilgi aşağıdaki İnternet adresinde bulunabilir:

https://payments.google.com/payments/apis-secure/get_legal_document?ldo=0&ldt=privacynotice&ldl=de

Coinbase Ticaret

"Kripto para birimleri" ödeme yöntemini seçerseniz, ödeme Toshi Holdings Pte. Ltd, One Marina Boulevard, #28-00, Singapore 018989 ("Coinbase Commerce") üzerinden gerçekleştirilecektir.

Ödemeyi yapmak için, otomatik olarak oluşturulan bir Coinbase Commerce sayfasına yönlendirileceksiniz. Orada, seçtiğiniz cüzdan yazılımı ile işlem yapmak için işlem verilerini göreceksiniz. İşlem başlatıldıktan ve tanındıktan sonra, sitemizdeki ödeme sayfasına geri yönlendirileceksiniz. Ödemeyi işlemek için, kripto para biriminin ilgili blockchain adresinde yalnızca işleme özgü bilgiler saklanır; kişisel veriler Coinbase Commerce'e iletilmez.

Kişisel verilerin yine de münferit durumlarda aktarılması halinde, bu yalnızca Madde 6 uyarınca ödeme işlemleri amacıyla yapılacaktır. 6 para. 1 cümle 1 lit. b GDPR. Bu amaçla Coinbase Commerce, Singapur'da Avrupa veri koruma düzeyine uyumu sağlamayı amaçlayan Avrupa Komisyonu tarafından onaylanan standart sözleşme maddelerini uygulamaya koymuştur.

Coinbase Commerce'de veri koruma hakkında daha fazla bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz:https: //commerce.coinbase.com/legal/privacy-policy/

5. Bülten

Güncel ilginç tekliflerimiz hakkında sizi bilgilendirdiğimiz bültenimize onayınızı vererek abone olabilirsiniz. Reklamı yapılan mal ve hizmetler onay beyanında belirtilir.

Haber bültenimize abone olmak için çift katılım prosedürünü kullanıyoruz. Bu, kayıt olduktan sonra, size verilen e-posta adresine, verilen e-posta adresinin sahibi olduğunuzu ve bildirimleri almak istediğinizi onaylamanızı istediğimiz bir e-posta göndereceğimiz anlamına gelir. Buna ek olarak, kullandığınız IP adreslerini ve kayıt ve onay zamanlarını saklarız. Bu prosedürün amacı, kaydınızı kanıtlayabilmek ve gerekirse kişisel verilerinizin olası kötüye kullanımını açıklığa kavuşturmaktır.

Haber bülteninin gönderilmesi için zorunlu olan tek bilgi e-posta adresinizdir. Ayrı olarak işaretlenmiş diğer verilerin sağlanması isteğe bağlıdır ve size kişisel olarak hitap etmek için kullanılır. Onayınızdan sonra, e-posta adresinizi size haber bülteni göndermek amacıyla kaydedeceğiz. Yasal dayanak Art. 6 para. 1 cümle 1 lit. a GDPR.

Haber bülteninin gönderilmesine ilişkin onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilir ve haber bülteni aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Her bülten e-postasında verilen bağlantıya tıklayarak, support@chainmind.com adresine e-posta göndererek veya künyede verilen iletişim bilgilerine mesaj göndererek iptalinizi bildirebilirsiniz.

  1. başka işleme amaçları

Yasal gerekliliklere uygunluk: Kişisel verilerinizi, ticari faaliyetlerimizle bağlantılı olarak bizim için geçerli olabilecek diğer yasal yükümlülüklere uymak için de işleriz. Bunlar, özellikle ticaret, ticaret veya vergi hukuku kapsamındaki saklama sürelerini içerir. Kişisel verilerinizi Madde 6'ya uygun olarak işliyoruz. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. c GDPR uyarınca işliyoruz. 1 cümle 1 lit. c GDPR (yasal dayanak) uyarınca tabi olduğumuz yasal bir yükümlülüğü yerine getirmek için işliyoruz.

Uygulama: Kişisel verilerinizi haklarımızı ileri sürmek ve yasal taleplerimizi uygulamak için de işliyoruz. Kişisel verilerinizi ayrıca yasal taleplere karşı kendimizi savunabilmek için de işliyoruz. Son olarak, kişisel verilerinizi cezai suçların önlenmesi veya kovuşturulması için gerekli olması halinde işliyoruz. Kişisel verilerinizi, meşru menfaatlerimizi korumak için Madde 6 uyarınca işliyoruz. 6 para. 1 cümle 1 lit. f GDPR (yasal dayanak) uyarınca, yasal taleplerde bulunduğumuz veya yasal anlaşmazlıklarda kendimizi savunduğumuz veya cezai suçları önlediğimiz veya soruşturduğumuz ölçüde (meşru menfaat).

Rıza: Kişisel verilerinizi belirli amaçlarla (örneğin bilgi materyalleri ve teklifler göndermek) işlememiz için bize onay verdiyseniz, bu işlemenin yasallığı onayınıza dayanır. Verilen herhangi bir onay herhangi bir zamanda iptal edilebilir. Bu, GDPR yürürlüğe girmeden önce, yani 25 Mayıs 2018'den önce bize verilen onay beyanlarının iptali için de geçerlidir. Lütfen iptalin yalnızca gelecek için geçerli olduğunu ve o noktaya kadar olan işlemlerin etkilenmediğini unutmayın.

  1. Veri alıcıları

ChainMind AG bünyesinde, sözleşmeden doğan ve yasal yükümlülüklerimizi yerine getirmek için verilerinize ihtiyaç duyan departmanların bunlara erişimi olacaktır. Bizim tarafımızdan istihdam edilen hizmet sağlayıcılar ve vekiller (örneğin ortaklar, teknik hizmet sağlayıcılar, nakliye şirketleri, atık imha şirketleri) de bu amaçlar için veri alabilir. Kişisel verilerinizin aktarımını veri koruma yönetmeliklerine uygun olarak gerekli olanlarla sınırlandırıyoruz. Bazı durumlarda, alıcılar kişisel verilerinizi işleyici olarak alır ve daha sonra kişisel verilerinizi işlerken talimatlarımıza sıkı sıkıya bağlıdır. Bazı durumlarda, alıcılar veri koruma yasası uyarınca kendi sorumlulukları altında bağımsız olarak hareket ederler ve ayrıca GDPR ve diğer veri koruma düzenlemelerinin gerekliliklerine uymakla yükümlüdürler.

Son olarak, münferit durumlarda kişisel verileri hukuk veya vergi konularında danışmanlarımıza iletiriz; bu alıcılar mesleki statüleri nedeniyle özel gizlilik ve gizliliği korumakla yükümlüdür.

  1. Üçüncü ülkelere veri aktarımı

Yukarıdaki araçların kullanımının bir parçası olarak, örneğin Google, IP adresinizi üçüncü ülkelere aktarabiliriz (yukarıya bakın). Veri aktarımı her zaman sizin açık rızanıza dayanır. Aksi takdirde, bu gizlilik politikasında aksi açıkça belirtilmedikçe, kişisel verilerinizi AB veya AEA dışındaki ülkelere veya uluslararası kuruluşlara aktarmayız.

VI Veri saklama süresi

Kişisel verilerinizi başlangıçta ilgili kullanım amacının ilgili depolamayı gerektirdiği süre boyunca işler ve saklarız (bireysel işleme amaçları için yukarıya bakın). Bu, bir sözleşmenin başlatılması (sözleşme öncesi yasal ilişki) ve bir sözleşmenin ifası için gereken süreleri de içerebilir. Bu temelde, kişisel veriler, aşağıdaki amaçlar için geçici olarak daha fazla işlenmesi gerekmedikçe, sözleşmeye dayalı ve/veya yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesinin bir parçası olarak düzenli olarak silinir:

-Yasal saklama yükümlülüklerinin yerine getirilmesi

-Zamanaşımı dikkate alınarak delillerin korunması

VII Veri güvenliği

Kişisel verileri, uygun bir koruma düzeyi sağlamak ve ilgili kişilerin kişisel haklarını korumak için uygun teknik ve organizasyonel önlemler aracılığıyla koruruz. Alınan önlemler, diğer şeylerin yanı sıra, tarafımızca kullanılan teknik tesislere yetkisiz erişimi önlemeye ve kişisel verileri üçüncü tarafların yetkisiz erişiminden korumaya hizmet eder. Özellikle, bu web sitesi güvenlik nedenleriyle ve site operatörü olarak bize gönderdiğiniz iletişim talepleri gibi gizli içeriğin iletimini korumak için SSL veya TLS şifreleme kullanır. Şifrelenmiş bir bağlantıyı, tarayıcının adres satırının "http://" yerine "https://" olarak değişmesinden ve tarayıcı satırınızdaki kilit sembolünden anlayabilirsiniz. SSL veya TLS şifrelemesi etkinleştirilirse, bize ilettiğiniz veriler üçüncü şahıslar tarafından okunamaz. Bununla birlikte, İnternet üzerinden veri aktarımının (örneğin e-posta ile iletişim kurarken) güvenlik açıkları olabileceğini belirtmek isteriz. Bu nedenle verilerin üçüncü tarafların erişimine karşı tam olarak korunması mümkün değildir.

VIII. Veri sahibi olarak haklarınız

Yasal gereklilikler kapsamında veri sahibi olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz:

Bilgi edinme hakkı: Madde 15 GDPR çerçevesinde istediğiniz zaman bizden onay talep etme hakkına sahipsiniz. DSGVO madde 15 çerçevesinde sizinle ilgili kişisel verileri işleyip işlemediğimize dair bizden teyit talep etme hakkına sahipsiniz. 15 GDPR çerçevesinde bu kişisel veriler ve diğer bazı bilgiler (işleme amaçları, kişisel veri kategorileri, alıcı kategorileri, planlanan saklama süresi, verilerin kaynağı, otomatik karar verme kullanımı ve üçüncü ülke aktarımları durumunda uygun koruma önlemleri dahil) ve verilerinizin bir kopyası hakkında bilgi alma hakkına sahipsiniz.

Düzeltme hakkı: GDPR Madde 16 uyarınca. 16 GDPR uyarınca, hakkınızda saklanan kişisel verilerin yanlış veya hatalı olması halinde düzeltilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

Silme hakkı: GDPR Madde 17 koşulları altında hakkınız vardır. 17 GDPR uyarınca, sizinle ilgili kişisel verileri gecikmeksizin silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Kişisel verilerin işlenmesi, örneğin yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi (örneğin yasal saklama yükümlülükleri) veya yasal taleplerin ileri sürülmesi, uygulanması veya savunulması için gerekliyse, silme hakkı mevcut değildir.

İşlemenin kısıtlanması hakkı: Kişisel verilerinizin işlenmesini GDPR Madde 18 koşulları altında kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz. 18 GDPR.

Veri taşınabilirliği hakkı: GDPR Madde 20'nin koşulları altında hakkınız vardır. 20 GDPR uyarınca, bize sağladığınız sizinle ilgili kişisel verileri yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilir bir formatta size sunmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

Geri çekme hakkı: Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Bu, GDPR yürürlüğe girmeden önce, yani 25 Mayıs 2018'den önce bize verilen onay beyanlarının iptali için de geçerlidir. Lütfen iptalin yalnızca gelecek için geçerli olduğunu unutmayın. İptalden önce gerçekleşen işlemler bundan etkilenmez. Gayri resmi bir bildirim, örneğin bize e-posta ile, iptalinizi beyan etmek için yeterlidir.

İtiraz etme hakkı: Kişisel verilerinizin işlenmesine Madde 21 GDPR koşulları altında itiraz etme hakkına sahipsiniz. 21 GDPR uyarınca kişisel verilerinizi işlemeyi durdurmamız gerekir. İtiraz hakkı yalnızca GDPR Madde 21'de öngörülen sınırlar dahilinde mevcuttur. GDPR MADDE 21'DE BELIRTILEN SINIRLAR DAHILINDE GEÇERLIDIR. Buna ek olarak, çıkarlarımız işlemenin sonlandırılmasıyla çelişebilir, bu nedenle itirazınıza rağmen kişisel verilerinizi işleme hakkına sahibiz. Doğrudan pazarlama önlemlerine yönelik bir itirazı derhal ve mevcut çıkarları yeniden tartmadan değerlendireceğiz.

Madde uyarınca itiraz etme hakkınız hakkında bilgi. 21 GDPR

Verilerinizin işlenmesine Madde 6 paragrafına dayanarak istediğiniz zaman itiraz etme hakkına sahipsiniz. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. f GDPR (çıkarların dengelenmesi temelinde veri işleme) veya Art. 1 cümle 1 lit. f GDPR (çıkarların dengelenmesi temelinde veri işleme) veya Art. 6 paragraf 1 cümle 1 lit. 1 cümle 1 lit. e GDPR (kamu yararına veri işleme), özel durumunuzdan kaynaklanan nedenler varsa.

İtiraz etmeniz halinde, çıkarlarınızı, haklarınızı ve özgürlüklerinizi geçersiz kılan işleme için zorlayıcı meşru gerekçeler gösteremediğimiz veya işlemenin yasal taleplerin oluşturulması, uygulanması veya savunulmasına hizmet etmediği sürece kişisel verilerinizi artık işlemeyeceğiz.

İtiraz gayri resmi olarak yapılabilir ve tercihen şu adrese gönderilmelidir:

ChainMind AG

Chamerstrasse 172

6300 Zug

İsviçre

E-posta: office@chainmind.com
Destek: support@chainmind.com

Bir denetim makamına şikayette bulunma hakkı: Madde 77 GDPR koşulları altında. 77 GDPR uyarınca, yetkili bir denetim makamına şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Özellikle, bir denetim makamına şikayette bulunabilirsiniz.

Alman veri koruma denetim makamlarının bir listesi ve iletişim bilgileri aşağıdaki bağlantıda bulunabilir: https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html.

Avusturya veri koruma denetim makamının iletişim bilgileri burada bulunabilir: https://www.dsb.gv.at/.

İsviçre kanton veri koruma denetim makamlarının bir listesi burada bulunabilir: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/de/home/dokumentation/datenschutz/schweiz.html.

Diğer endişeler: Diğer veri koruma soruları ve endişeleri için lütfen veri koruma görevlimizle iletişime geçin. İlgili sorularınız ve yukarıda belirtilen haklarınızın kullanımı, mümkünse yukarıda verilen adresimize yazılı olarak veya support@chainmind.com adresine e-posta ile gönderilmelidir.

  1. Veri sağlama yükümlülüğü

Prensip olarak, kişisel verilerinizi bize vermek zorunda değilsiniz. Ancak, bunu yapmazsanız, web sitemizi kısıtlama olmaksızın size sunamayız veya bize sorduğunuz soruları yanıtlayamayız. Yukarıda belirtilen işleme amaçları için zorunlu olarak ihtiyaç duymadığımız kişisel veriler, buna göre gönüllü bilgi olarak işaretlenir.

  1. Otomatik karar verme/profilleme

Otomatik karar verme veya profil oluşturma (kişisel durumlarınızın otomatik analizi) kullanmıyoruz.

  1. Bu gizlilik politikasının güncelliği ve değiştirilmesi
  2. bu gi̇zli̇li̇k poli̇ti̇kasi şu anda geçerli̇di̇r ve 27.01.2023 statüsüne sahi̇pti̇r.
  3. Web sitemizin ve web sitemizdeki tekliflerin daha da geliştirilmesi veya yasal veya resmi gerekliliklerdeki değişiklikler nedeniyle bu gizlilik politikasının değiştirilmesi gerekli olabilir.
Kullanılan çerezleri ve benzer teknolojileri (izleme pikselleri, web işaretçileri vb.) ve ilgili onayları yönetmek için "Real Cookie Banner" onay aracını kullanıyoruz. "Real Cookie Banner "ın nasıl çalıştığına ilişkin ayrıntılar https://devowl.io/rcb/data-processing/ adresinde bulunabilir. Bu bağlamda kişisel verilerin işlenmesinin yasal dayanağı GDPR'nin 6 (1) lit. c GDPR ve Art. 6 (1) lit. f GDPR. Meşru menfaatimiz, kullanılan çerezlerin ve benzer teknolojilerin ve ilgili onayların yönetimidir. Kişisel verilerin sağlanması ne sözleşme gereği gereklidir ne de bir sözleşmenin imzalanması için gereklidir. Kişisel verileri sağlamak zorunda değilsiniz. Kişisel verileri sağlamazsanız, onaylarınızı yönetmemiz mümkün olmayacaktır.